Poiste joonistusvõistlus “MINU LEMMIKAUTO 2014”

MINU LEMMIKAUTO 2014 on  jõudnud esimese juubelini. Juba kümnendat  aastat kutsume poisse osalema joonistusvõistlusel, mis on pühendatud Tartu Kivilinna Gümnaasiumis õppinud andeka poisi Oliver Opmanni mälestusele. Tänavune teema on laiem: SÕIDUKID ÕHUS, MAAL JA VEES.
Võite joonistada erinevaid õhusõidukeid (lennukid, helikopterid jne), veesõidukeid (laevad, paadid, purjekad jne)  ja muidugi autosid, mootorrattaid. Üheksa aasta jooksul on poisid joonistanud väga erinevaid autosid, kuid siiani ei ole kajastamist leidnud kaitseväe tehnika – soomukid, tankidunimogid. Unimoq on nõutud ja efektiivne universaalne sõiduk. Mudelid on leidnud kasutust väga erinevates valdkondades: põllumajanduses, metsanduses, teedeehituses, sõjanduses, päästeteenistuses, raudteedel,  teehoolduses ja ekstreemturismis. Uurige raamatutest, ajakirjadest ja internetist , valige oma lemmik ja vormistage see põnevaks kunstitööks.
Võistlusele MINU LEMMIKAUTO 2014 oodatakse 1.-6. klassi poiste kunstitöid vabalt valitud tehnikas A3 formaadis
Töö vormistamine:  töö tagumisele küljele kirjutada trükitähtedega
  • ees- ja perekonnanimi
  • kool
  • klass
  • juhendaja nimi ja kontaktandmed ( telefon, e-post)
Tööd tuleb saata või  tuuaMTÜ  Hea  Alguse Koolituskeskus
Veski tänav 42, Tartu 50409
Märksõna: MINU LEMMIKAUTO 2014
Tööde esitamise tähtaeg on 14. märts  2014

Töid hinnatakse kuues erinevas vanusegrupis. Parimatele auhinnad. Auhinnatud tööde autoritega võetakse ühendust. Valitud töödest korraldatakse näitus, mida saab vaadata Vanemuise suures majas  4. aprillist  30. maini 2014.
Autasustamine toimub 25. aprillil  2014 Vanemuise suures majas.

Lisainfo:
Elma Piirimägi
Tartu Kivilinna Gümnaasium
elmapiirimagi@hot.ee
tel. 553 3730

 

Lisa kommentaar